in de dierenwinkel "gratis" foto en check - up

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Amigo en K.C.Amigo en K.C.

honden foto van Amigo en K.C.

hoi hoi,

Vanmiddag was hier in de dierenwinkel een gratis check- up door een "dierenarts" en een foto door een honden fotograaf.
We liepen als eerst richting de foto en Amigo vond het maar niks! hij wou het snoepje niet aannemen en wou enkel naar de andere hondjes.
Uiteindelijk toch op het doek plaats genomen, blijkt Amigo de eerste die een poging doet tot sproeien O-)
Maar goed de foto's gemaakt , blijkt dat je enkel een mini zwart wit foto krijgt :'( Dus ons toch maar laten overhalen tot een grote in kleur , ook al is mijn vriend hobby fotograaf O-)

Toen de gehele check- up , nou dat was erg nep. Ze woog Amigo en wou hem voelen , maar dat deed ze op zo'n rara manier dat Amigo het niet toeliet. Ook begon ze direct een verkooppraatje over het betreffende hondenvoer dus we zijn snel weggegaan.

Dus toch nog een leuke foto aan het uitstapje , en owja de fotograaf was ook gedragsdeskundige en dus hebben we nog een kwartier lang goede tips gekregen , waar ik toch wel erg veel waarde aan hecht!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "in de dierenwinkel "gratis" foto en check - up" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Nieuwe foto's van Blitz
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^